tisdag 11 september 2012

Vinn en provsmakning på The Cube av Magnus Eks meny med Husmor Lisa

Förra gången: jag och Stefano Catenacci
TÄVLING: Sista chansen att sväva över Stockholm & äta god mat signerad känd kock tillsammans med Husmor - TÄVLA NU OM EN PLATS PÅ PROVSMAKNINGEN med MAGNUS EK, grundare av Oaxen.

Som officiell bloggare för Årets kock så bjuds jag in av Electrolux att exklusivt provsmaka menyerna som serveras av olika kända kockar på Operans tak. Vad bättre är, jag får ta med en person och det kan bli du! Siste kock ut att servera mat i molnen är Magnus Ek och vi äter där MÅNDAG DEN 1 OKTOBER kl 15:30. Häng med! Se tidigare reportage om hur trevligt vi har haft det.

Om Magnus Ek:
Magnus visste redan som nioåring att han ville bli kock och var klar med sin utbildning vid 18. Efter att ha jobbat på flera olika resturanger i Stockholm, Oslo och Köpenhamn öppnande han 1994 Oaxen krog. Efter 17 år med Oaxen satsar Magnus och hans fru Agneta nu på att öppna en ny resturang lokaliserad på Djurgården i Stockholm.

Magnus Ek är en perfekt representant för den moderna kocken – en korsning mellan Carl von Linné, en fältbiolog och en matintresserad poet.” – Dagens Nyheter

BokningsinformationMagnus Ek kommer att gästa The Cube by Electrolux i Stockholm den 5-7/9, 9-13/9 samt 28/9-17/10. För att boka bord, maila hit eller ring 070-938 48 63.

TÄVLA genom att skicka mig ett mail där du skriver den första fråga du kommer att ställa till Magnus Ek när du tagit dig över spången bort till utsikten, rundat det läskiga hörnan och hållit mig i armen när jag får svindel!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Leta i den här bloggen