fredag 8 februari 2013

Nu börjar lämningarna.

Leo Frodell har lämnat sin dovhjort. timjanstekt.
Rostad rotselleri
Spetskålsterrin
Inlagd pärllök
Rostad purjo

Ser otroligt stabilt ut när han lämnar. Vi i filmteamet intervjuade Leos bror med sin 6-månaders son Teo som nästan såg ut som Leo, kock på Griffins steakhouse. Han tror på Leo, han gillar att tävla och har rätta tävlingsinstinkten. Teo hade hejatröja på sig. Kul att

Flera har kvinnlig commis, det är kul! Commis får inte hjälpa till att lägga upp och upplägget är ju det mest komplicerade att göra. Det är svårt och ska gå fort.

Olika varianter på rödbeta:

Otroligt vacker tallrik av Jesper Bogren från Göteborgs nya Norda Bar och Grill
(ska snart till Göteborg, gjutet besök där).

Rosmarinstekt dovhjort
Perfekt stekt enligt Anders Dahlbom och Rikard Nilsson, väldigt gott!
Fokus på rödbeta
Rödvinsglaserade rödbetor
Rödvinscouscous
Crudité på Rödbeta
Brynt smör
Rödbetspuré
Rödvinssås
Vinägermarinerad lök
Enbär

Nu lämnar veteranen Daniel Räms till Depeche mode!!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Leta i den här bloggen