tag:blogger.com,1999:blog-3334152782618749875.post7352208621277726465..comments2023-07-29T16:40:35.651+02:00Comments on Finaste av Lisa: Viltkorv, kålrot & rotselleri stuvade med äppelcider och dijon, fräst savoykål och örtgremoulataLisa Lönner Pulkkinenhttp://www.blogger.com/profile/13521649772262231744noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3334152782618749875.post-17689149478469132432012-01-14T12:53:02.962+01:002012-01-14T12:53:02.962+01:00Hej fröken Dill. Faktum är att jag hade morötterna...Hej fröken Dill. Faktum är att jag hade morötterna, de få jag hade, i grönsaksfacket (ett anpassat sådant) i kylskåpet och vi åt den sista förra veckan. Så det funkar faktiskt bra med det! Jag har gått från liten yta till stor så nu är jag i princip själförsörjande, i allafall 3/4 av året och det är härligt. Men jag behöver bättre lagringsyta, det håller jag på att arbeta med!Lisa Lönner Pulkkinenhttps://www.blogger.com/profile/13521649772262231744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3334152782618749875.post-35618555732458620782012-01-13T16:10:05.001+01:002012-01-13T16:10:05.001+01:00Å, vad jag saknar tiden när jag odlade tillräcklig...Å, vad jag saknar tiden när jag odlade tillräckligt mycket för lagring hela vintern. Den fina vinterpotatisen, vitlöken, purjolökarna, för att inte tala om jordärtskockorna, shalottenlökarna och rotsellerin... Morötterna lyckades jag tyvärr aldrig komma på knepet hur de skulle förvaras för att inte skrumpna. Numera har jag för liten odlingsyta, men det finns faktiskt någon hemodlad pumpa kvar ännu som ska avnjutas innan den blir dålig!Fröken Dillhttps://www.blogger.com/profile/10219912738614465819noreply@blogger.com