söndag 25 oktober 2009

Dippa utan natriumglutamat

Dippa - utan natriumglutamat!
Mina chipsälskande familjemedlemmar blev uppretade när jag tänkte dra in fredagens dilldippande. Så jag kom på hur jag kan göra god dip själv som liknar köpedipen - utan natriumglutamat.

Blanda två delar torkad dill (köp eller torka själv på sommaren) med en del torkad lök (finns ekologisk i hela bitar) och en del "Lantsoppa" - grönsaksbuljong som finns på hälsokostaffärer. Den är ett måste i ett kök utan dåliga tillsatser!. Krydda med lite spiskummin och riktigt socker (i dippen har de druvsocker). Dippa och det smakar som vanligt! Men är bättre för allas kroppar.

En kompis till mig upplyste mig dock om Estrellas solskensdipp - ska provas!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Leta i den här bloggen