torsdag 11 februari 2010

Ni köper väl inte köttklister

Köttklister. Trodde i dessa tider faktiskt att matkulturen gick åt rätt håll - och så ska vi plötsligt äta ihopklistrat kött? Vi har kommit för långt från själva matens ursprung... vill vi äta mat som låter som det kommer från ett kemiskt laboratorie?

NEJ, jag tror att framtidens mat handlar om närhet till maten, att vi kommer vilja känna bonden som odlar eller föder upp, ja vi kanske har vår egen leverantör och odlar allt mer själva så vi vet vad det är vi stoppar i oss. Det är för vår hälsa och vårt medvetande men det är också för miljön! Jag tror att konsumenterna vet vad de vill och köttklister känns inte som rätt väg just nu. Jag tror på konsumenternas makt, du kan påverka med dina pengar varje dag vad som produceras! Och nu när allt fler tänker så har din action faktiskt effekt!

1 kommentar:

Second Opinion sa...

Europaparlamentariker Jens Holm (V) kritiserar köttklistret på mediekritiska tjänsten Second Opinion, och riktar skarp kritik mot hur medierna har hanterat frågan. Gå gärna in och kommentera där! http://www.second-opinion.se/so/view/1041

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Leta i den här bloggen