fredag 24 december 2010

Rödkålssallad med hallon och balsamico


Röldkålshuvudet är ofta stort och det blir för mycket. I år gör jag en rödkålssallad på halva rödkålen. Det är nyttigt och gott. Jag har gåslever från Paris på mitt julbord i år och då torde denna lite söta sallad med hallon passa utmärkt!

Ingredienser
Ca 3 dl rödkål
1/2 dl hallon
1 msk olivolja
2 msk söt, vällagrad balsamico
Svartpeppar, örtsalt
Lite riven muskotnöt

Gör så här:
* Blanda den hackade rödkålen med hallon, kryddor och ringla över olja samt balsamico
* Servera i rosa skål för extra färgupplevelse!

1 kommentar:

Jacob Påhlman sa...

Jasså, gåslever, den missade jag tyvärr. Tack för en i övrigt strålande jullunch! / Jacob

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Leta i den här bloggen